Ako sa pripraviť na fotenie

11. marca 2022

Chcete, aby vaše fotenie dopadlo čo najlepšie? Tu je pár bodov, ako sa pripraviť.

  1. Po objednaní fotenia si urobte malú prípravu – nájdite si niekoľko fotografií, ktoré sa vám páčia a mohli by mi ukázať, aká je vaša predstava výsledku – či už inšpiráciu nájdete medzi mojimi fotografiami, alebo na sociálnych sieťach. Tieto fotografie mi vopred pošlite a ja sa podľa nich pripravím. Taktiež vám môžu pomôcť pri výbere oblečenia na fotenie.
  2. Pred fotením sa dobre vyspite, rozhodne neponocujte. Ak budete oddýchnutí, svieži a zrelaxovaní, dokonalý výsledok garantujem.
  3. Oblečenie si pripravte aspoň 1-2 dni vopred. Nestresujte sa tesne pred fotením. Viac o výbere oblečenia si prečítajte tu: Článok – Čo si obliecť na fotenie?
  4. Hudba pri fotení vám môže pomôcť zrelaxovať. Pokojne si pripravte playlist alebo mi na fotení povedzte, aký typ hudby preferujete. Vieme si pustiť čokolvek prostredníctvom bluetooth reproduktora.
  5. Ak si želáte výraznejšiu retuš, alebo vás trápi nejaký konkrétny nedostatok, určite mi to povedzte. Absolútne sa netreba hanbiť a rád vám vyhoviem, pokiaľ je to možné. Ukážte mi konkrétne znamienka, jazvy, alebo iné drobnosti, ktoré si želáte vyretušovať. Aj ja som spokojný, keď sa vám výsledné fotografie čo najviac páčia.

Teším sa na vás na fotení.

SHARE THIS STORY